Spreekt mijn fotografie jullie aan? Stuur me een berichtje of vraag de trouwbrochure aan. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt. 

Na het eerste contactmoment kijk ik of jullie trouwdatum nog beschikbaar is en plannen we een kennismakingsgesprek in. Ik kan niet wachten om jullie te ontmoeten! Tijdens het kennismakingsgesprek, dat plaatsvindt bij mij op kantoor, nemen we jullie planning en wensen door en kijken we of er een wederzijdse klik is. Wat verwachten jullie van mij? Ik vertel wat ik jullie kan bieden. Ook kunnen jullie demo spullen bekijken zoals voorbeelden van de trouwalbums, ouderboekjes en bedankfoto’s. Daarna maak ik een offerte op. 

de ontmoeting 

Een maand voor de bruiloft nemen we samen de definitieve planning van de dag door.

Heb je tussendoor vragen? Je kunt me altijd een berichtje sturen! Ik probeer binnen 24 uur een reactie terug te geven. De kennismakingsgesprekken kunnen zowel overdag als ’s avonds ingepland worden van maandag tot en met donderdag. Op vrijdag ben ik alleen overdag beschikbaar. Op zaterdag vier ik weekend! :) 

Heb je tussendoor vragen? Je kunt me altijd een berichtje sturen! Ik probeer binnen 24 uur een reactie terug te geven.

De kennismakingsgesprekken kunnen ingepland zowel overdag als ’s avonds ingepland worden van maandag tot en met donderdag. Op vrijdag ben ik alleen overdag beschikbaar. Op zaterdag vier ik weekend :) 

Tijdens de bruiloft ben ik op de achtergrond aanwezig. Ik sta zeker vooraan bij de belangrijke momenten; de voorbereidingen, de eerste ontmoeting, de kus en de ringen uitwisselen. 

Tijdens de bruiloft 

Ik klets niet te veel met de gasten en ik loop veel rond. Ik ben juist de hele tijd op zoek naar de spontane momenten om vast te leggen. Op de bruiloft ben ik niet alleen de fotograaf, maar ik probeer ook te helpen waar ik kan. Ik neem het boeket mee en ik doe een kraagje goed als dat nodig is. Als het bruidspaar tijdens het jawoord gek belicht wordt, zeg ik daar wat van. Tijdens het fotomoment bouw ik mijn ideale foto. Ik praat met de mensen voor mijn lens, zodat ze zich op hun gemak voelen. Als ik geen foto’s mag maken tijdens de kerkdienst, ben ik aan het werk voor het bruidspaar. Dan ben ik bijvoorbeeld bezig met de bedankfoto’s. 

Ik klets niet te veel met de gasten en ik loop veel rond. Ik ben juist de hele tijd op zoek naar de spontane momenten om vast te leggen. Op de bruiloft ben ik niet alleen de fotograaf, maar ik probeer ook te helpen waar ik kan. Ik neem het boeket mee en ik doe een kraagje goed als dat nodig is. Als het bruidspaar tijdens het jawoord gek belicht worden, zeg ik daar wat van.

Tijdens het fotomoment bouw ik mijn ideale foto. Ik praat met de mensen voor mijn lens, zodat ze zich op hun gemak voelen. Als ik geen foto’s mag maken tijdens de kerkdienst, ben ik aan het werk voor het bruidspaar. Dan ben ik bijvoorbeeld bezig met de bedankfoto’s. 

Daarna is het tijd om na te genieten van jullie bijzondere dag! Binnen een week ontvangen jullie een preview met minimaal 40 foto’s. Zo krijg je alvast een sneak peek en kun je alvast, als jullie dat willen, foto’s delen met vrienden en familie. Daarna ga ik aan de slag met de nabewerking van de rest van de foto’s van de bruiloft. Jullie ontvangen alle foto’s binnen 6 weken. De foto’s worden geleverd op een online galerij, deze blijft een jaar online staan. Deze link is handig om te delen met dierbaren! 

Trouwalbum

Willen jullie graag een tastbare herinnering voor altijd? Het is ook mogelijk om een trouwalbum te bestellen. Meer informatie →

Zijn jullie geïnteresseerd en willen jullie meer informatie? Vraag dan de trouwbrochure aan. 

Na de bruiloft

Willen jullie graag een tastbare herinnering voor altijd?
Het is ook mogelijk om een trouwalbum te bestellen. Meer informatie →