Bruiloft — June 10, 2021

Dirk & Evalyn

10.06.21 // De grote dag van Dirk & Evalyn! En hoe ideaal, ze wonen heel dicht bij elkaar. Bij zowel Dirk als Evalyn ga ik langs om de laatste voorbereidingen vast te leggen op beeld. Het blijven leuke momenten! 🙂

Na de laatste voorbereidingen is daar dan eindelijk het moment; de first meeting! En daarna rijden we naar Kasteel Dussen om foto’s te gaan maken. Evalyn is van jongs af aan een paarden meisje, dus wat moet er dan op de bruiloft komen? Juist… en práchtige koets met wel 4 friezen ervoor! Een verrassing voor de daggasten, dus na een half uurtje foto’s te hebben gemaakt in en rondom het kasteel gaan we met de koets naar een andere foto locatie. Je moet trouwens geen haast hebben met een koets ;p Want dat neemt wat reistijd in beslag! Maar dat hadden Dirk & Evalyn goed ingepland.

Tijd om met paard en wagen aan te komen bij de daggasten, en naar binnen te gaan voor de ceremonie. Na de ceremonie krijgt het bruidspaar heel veel bellenblaas over zich heen (love it!) en is het tijd voor een heerlijke lunch. En natuurlijk ook groepsfoto’s! Tijd om eens wat gekke foto’s te maken :p Daarna rijden we naar de kerk en na de kerkdienst gaat iedereen naar het Brabantse land om het feest voort te zetten.  Na een proost en stuk bruidstaart, op z’n brabants zonder vorkje!) is het tijd om even bij te komen. Een heerlijke chille sfeer met veel bier en wijn, want die temperaturen weten wat :p Toen iedereen bijgekomen was stond het diner op hun te wachten.

Lieve Dirk & Evalyn, bedankt dat ik deze prachtige dag voor jullie mocht vastleggen op beeld! ❤️

Your Narrative blog will appear here, click preview to see it live.
For any issues click here

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *