Trouwen, Trouwen in Rijssen — November 20, 2020

Wouter & Marije

20 november was het de grote dag van Wouter & Marije! De wekker ging heel vroeg, op naar Rijssen. Als eerste ging ik langs bij Wouter. De laatste voorbereidingen werden vastgelegd op beeld. Hierna was het tijd om ook de laatste voorbereidingen bij Marije vast te gaan leggen op beeld. De kapster was net klaar met het kapsel. In verband met de ruimte en de 1.5m afstand deed Marije boven haar jurk aan en legden we de rest van de voorbereidingen beneden in de huiskamer vast. Daarna was het tijd om Wouter buiten op te wachten, die kwam aanrijden in een prachtige Porsche! Na een mooie ontmoeting was het tijd voor het foto moment. We reden naar de Sallandse heuvelrug, de videograaf wist een perfect plekje. Na het foto moment zijn we naar het Brodshoes in Rijssen gegaan waar de ceremonie plaats vond. De ringen werden gebracht door 3 nichtjes. Eerst zeiden ze een prachtig gedichtje op en toen overhandigden ze de ringen. Zo lief! Na de ceremonie was het tijd om naar de kerk te gaan. Tussen de kerkdienst en de ceremonie was er een lunch geregeld. Na de kerkdienst gingen Wouter & Marije bij beide ouders thuis langs om een taartje te eten. Ook werden de ouderboekjes cadeau gegeven aan ouders en opa’s/oma’s ( en gelijk bekeken natuurlijk :p ) Een heerlijk ontspannen moment! Daarna was het tijd om naar het Bonte Paard in Holten te gaan waar de drive-in klaar stond. Het was al donker buiten maar dat maakte de sfeer compleet.

Lieve Wouter & Marije, onwijs bedankt dat ik op jullie bruiloft aanwezig mocht zijn. Ondanks alle geldende regels hebben jullie er een fantastische dag van weten te maken!

Kapster: Rita Boerman / Jurk: Hengeveld Couture / Bloemwerk: Bloembinderij Anne / Ceremonie: Brodshoes / Drive-In: Het Bonte Paard / Videograaf: Maarten Haase

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *